27 mai 2013

Posepølse og mini posepølse


Da var det blitt noen posepølser igjen. Oppskrifta er etter BEKKIBJARNOLL(link) sin plastposepølse. 
Jeg har brukt garnet som står i oppskrifta, hoooked zpagetti fra panduro, Jeg har heklet med det garnet før, men denne gangen var det stretch i garnet. Og det var fryktelig uvant!! Men når jeg bare kom inn det så blei resultatet bruklig. Og når Mommo får fylt den med poser blir det enda bedre. :) Denne var nemlig en gave til ho.
Av restene etter Mommo sin posepølse lagde jeg en mini-posepølse til meg selv. Jeg skiller nemlig mellom små og store poser, og trang en posepølse til småposene. Ja jeg liker systemer. :) Det kommer nok av mitt dårlige syn. Jeg liker at ting har sin faste plass for da er det mye lettere å finne ting. :)
Når jeg først var igang med posepølser så lagde jeg en til Mamma og Pappa også. Jeg tenkte den kunne være på hytta, men det får de velge sjøl. Vil de heller ha den hjemme hos seg så er det greit. 
Dette garnet var det også stretch i. Men det som ødela sluttresultatet litt er variasjon på tykkelsen på garnet. Det var ofte variasjon mellom tykt og tynt, og stor variasjon, så jeg kunne ikke hoppe fram på nøste hver gang det kom tynnere parti. Derfor er det så ulike størrelser på "hulla" som blir.  Men, men, posepølsa gjør nok nytta si forde tenker jeg. :) jeg prøvde hvertfall og gjøre som best jeg kunne med det garnet som var. 

1 kommentar:

  1. Så at du hadde lagt deg til på bloggen min, og takk for det for da oppdaget eg jo denne koselig bloggen ;)

    Mye flott du har strikket/heklet! Og ikkje minst herlige unger ;)

    Hilsen Vibbedille ;)

    SvarSlett