14 mars 2014

Reven og katten

De første ørene.
Minstemann har en revebamse han er veldig glad i. Faktisk fra tiden før "the fox" ga reven en opptur. Minstemann liker også revesangen, og vi hører fremdeles på den.  På grunn av "revesangen" kaller han rev for oo-oo. :) Så nå da BJØRNELUA HANS(link) begynte å bli litt snau falt valget på å lage en revelue til han. Det kunne sikkert også ha vært en kattelue, for han er gal etter katter også. Men jeg hadde noe veldig oransje babyull liggende som jeg tenkte kunne brukes. Så da blei det revelue, som bamsen hans. :)
De nye ørene.Også er knalle farger veldig kjekt for meg som ser litt lite. Da er det lettere for meg å se ungane i mengden. :) Så det får jeg utnytte så lenge dem ikke kommer med fargeønsker

Første utkastet på ører blei jeg ikke fornøyd med. Dem bare bøyde seg forover. Ørene hadde sikkert holdt seg mer oppe hadde jeg fått festa dem litt mer i en bue.men det er lettere sagt enn gjort å få til. 
Heldigvis dukka det opp en annen idë på hvordan jeg kunne lage ører, som forhåpentligvis funker bedre. Foreløbig holder ørene seg oppreist hvertfall. :) Jeg lagde en "bunn" på ørene og har putta inn litt ullvatt. Muligens litt mye ullvatt, men sånn blei det.
Snuppa syns revelua til lillebror var fin. Så ho ville også ha en sånn lue. Jeg viste ho bilder av Kitty lue på nett, og sånn ville ho ha. Ho godkjente også garnet jeg foreslo for ho. Jeg har nemlig ikke hvit babyull liggende, og jeg er redd hvit lue hadde blit flekkete og stygg veldig fort. Så det var bra at ho godkjente fargevalget. Og det er jo alltid kjekt å bruke opp av det man alt har. :) 

Snuppa blei strålende fornøyd med kattelua si. Ho prøvde den for siste sjekk før trådfesting. :) 
Lua skulle ho ha på denne morgenen når vi gikk til barnehagen. Ho hoppa og spratt hele veien til barnehagen. Strålende fornøyd med å ha kattelue på. Minstemann satt i vogna og sa mjau mjau hele veien. :)

Oppskrift på luene kommer om ikke alt for lenge.Den må bare skrives inn på data først. Dem er hekla med dobbel babyull og pinne 5 hvertfall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar