22 februar 2015

Et nøste regia fluormania color...

I fjor høst kjøpte jeg et nøste regia fluormania color for å strikke sokker til meg. Først nå passet det å få strikket de sokkene. Jeg var litt usikker på hvor drøyt det garnet var. Selv om alle sier at det holder til mer enn et par sokker. Så for å være sikker på at det var nok garn la jeg inn en farge til på skaftet. Og ikke overraskende blei det marius-mønster. :) Men jeg kunne helt fint ha strikket sokkene av bare regia-garnet for å si det sånn. Det garnet holdt til flere andre småplagg.

 
Videre strikket jeg en lue til snuppa etter innspirasjon fra "konglelua/lille kongle". (oppskrift kan kjøpes på ravelry) Det hvite garnet er drops sitt merino extra fine. Eller mer skitten hvit siden regia-garnet farget av under vask. Nedre del på luen er strikket dobbel. På innsiden er det vanlig ribb med 1 rett 1 vrang sammen med tynt strikk.
Minstemann likte fargene på regia-garnet og ville også ha noe. Da blei det votter. Vottene med blå bunnfarge blei til han. Garn-nøste var fremdeles ikke brukt opp. Så da gikk siste rest med til votter til storesøster også. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar