30 mai 2015

whoot whoot

En ugle har kommet til oss.
Minstemann er gal etter ugler. Og jeg så DENNE UGLEVESTEN(link) inne på garnstudio sin nettside. Den vesten måtte jeg bare lage til ugle-fanen min. Vesten skal egentlig hekles i merino extra fine. Jeg valgte heller cotton merino, for det hadde jeg liggende. Det garnet er heller ikke så varmt i forhold til innebruk. Det mørkeblå er siste rest av annen ull-bomull garn


 Jeg starta egentlig å hekle vesten, men jeg syns ikke det blei noe fint i den blåfargen jeg hadde valgt. Så da gikk jeg over til strikking. Jeg la opp 144 masker på pinne 3. Strikka vrangbord og skiftet til pinne 3,5. Jeg felte 7 masker i sidene til ermhull. Resten av fellinger for ermhull og hals/nakke fulgte jeg antall masker som på minste str på vesten i mariusboka. (Den første boka) Vesten med rund hals til barn. Jeg felte til nakken ca 2 cm før hel lengde og hals ca 4-5 cm før hel lengde. Hvem lengder jeg fulgte husker jeg ikke i farta. Vesten er 40 ett eller annet cm lang. 

Det er ikke lett å få tatt bilder av "lille propell". Han bare tuller og tøyser. Og er alt for rask for kamera. Helst skal han se bak kamera også.

Til slutt fikk jeg bilde av han hvor hele ugla og kvisten den står på synes. Men da har selvfølgelig vrangborden rulla seg opp etter alle ablegøyene hans. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar