10 juli 2015

Noe til meg!!-----------------------------------------

 
Da var det blitt noe til meg. En jakke. 

Jeg hadde ikke helt planene klare da jeg starta på jakka, men tenkte det var greit å få strikka opp litt ulike rester av marineblått ullgarn. Jeg hadde 1,5 nøster i rubin og 3 eller 4 nøster av trysil superwash.
Så for å få minska på garnlageret med noen nøster måtte jeg jo bare kjøpe inn nye nøster smart til resten av jakka. :) Hehe. 
Jeg bestemte meg etterhvert for å gå for mønsteret løpende hund. (Kirsti-Lill Solstad sitt mønster til genser) Men i andre farger, og da gjort om til jakke.

Jeg syns resultatet egentlig blei veldig bra. Og det er jo viktigst siden det er jeg som skal bruke jakka. Jakka kunne vært noe større, men det er gjort med hensikt. For det er ikke bare garnlageret som slankes. Eieren av garnet burde også minke litt i volum. :)
Og her da innsiden av jakka. Mange er jo veldig opptatt av at strikketøyet skal være pent på innsiden også. Men maskinsømmen på det båndet skal man ikke kikke så nøye på. Den er nemlig ikke rett..... Kremt....


Og en stor takk til snuppa på 5 år som tok bilder av mamman sin. Til og med med kamera ho ikke får lov til å røre til vanlig. :)

2 kommentarer: