24 oktober 2015

Halloween

Halloween nærmer seg med stormskritt.
I år slepper vi ikke unna "knask eller knep". Men vi holder det enkelt. Jeg har bare heklet og tegnet noe enkelt til dem. Ungane gleder seg veldig til å bruke kostymene sine, så idag øvde de på "knask eller knep" hos Mommo og Bess. Der får de ikke ringt på døra neste helg.

Snuppa så ei jente i rødt djevelkostyme i et lekeblad. Det ville ho være, men med blodstripe fra munnvikene.(Blodet får vente til den rette dagen) Minstemann vil være "halloween" - Noe som viste seg å være gresskar. Jeg hadde håpa han ville være rev, for han har allerede revelue. Så en strikket/heklet revehale hadde vært enkelt å suplere med.

Snuppa har en rød kjole. Horn og hale var det som mangla. Da var det bare å finne fram heklenåla. Rødt og svart garn, en hårbøyle og lim som biter på garn hadde jeg liggende. Minstemann ville også ha hale, så da var det å finne fram orange garn og hekle en gresskarhale. Hva er vell ikke mer naturlig enn hale med gresskar i enden? - Eller et gresskar med hale. :)
Jeg håpet å finne en enkel ensfarget billig orange genser i en butikk for å bruke som "gresskar"/tegne på gresskar. Men det gjorde jeg ikke. De få orange genserne jeg fant hadde mønster. Men en orange singlet har Minsten liggende i skuffen. Da fikk den duge. Jeg fant fram tusj og tegnet på gresskar foran og bak + en edderkopp. Og minstemann er strålende fornøyd!!

For å holde klærna litt mot gresskar går vi for grønn bukse. :) Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar