11 november 2015

Stille stille....

Det er veldig stille innpå bloggen her for tiden. Men det strikkes da forde. :) Men nå nærmer det seg slutten av året og tiden da ting holdes hemmelig..... :)

Meeeen jeg kan ikke skryte på meg at det er noe særlig hjemmelaga gaver i år, hvertfall ikke foreløbig. Jeg er nemlig opptatt med å prøve å få laga litt ulike småting til en mini-julemesse. Og jeg har ikke hatt så god tid på å lage noe. Det som skal gis til utloddinga hadde jeg allerede ferdig. :) 
Det var i september at det blei bestemt at blindeforbundet skal ha mini-julemesse på kontoret i Tønsberg i begynnelsen av desember. Jeg sitter i utvalget som bestemte det, så da sa jeg at jeg kunne stille med noe håndarbeid. Det har jo gått noen mnd nå, men det har vært så mye annet å gjøre også. :)
Dette er i hvertfall hva jeg har fått strikket ferdig. Ikke akkurat veldig mye. 4 oppvask-kluter, 3 par pjona votter, 1 sokkepar, en "hemmelighet" som ikke skal på julemessa og da sokker og klut på pinnen.
Kluten er på pinnen fremdeles. Men sokkene har kommet av og blitt erstattet med et nytt par. Også har et annet sokkepar blitt gitt bort i farsdagsgave. Og en klut har endt opp hjemme hos meg.

Heldigvis har mamma strikket noen sokker også. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar