06 februar 2016

Lille pirat

Lille piraten min. Eller sjørøver om du vil. :)
Minstemann er veldig opptatt av pirater. Og han har i lengre tid nevnt på at han ønsker seg pirathatt. Jeg har egentlig kikka i enkelte lekebutikker etter sjørøverhatt for å se hva det koster. Men jeg har aldri funnet noe hatt. Sikkert utsolgt. I går morges kom jeg tilfeldigvis over en sjørøverlue inne på DROPS/GARNSTUDIO(link)
Men jeg har ingen dropsgarn utsalg i umiddelbar nærhet. Så jeg endte opp med annet garn fra europris. Med det garnet holdt det med maskeantallet til den minste størrelsen til min 4 åring. Og siden kaptein Sabeltann er en stor favoritt valgte jeg "gull" kant. Jeg forminsket også hodeskallen ved å strikke hver 2. rad i fastmasker istede for halvstaver. Da fikk jeg plass til beinkrysset nedenfor hodeskallen.
Kjekken selv visste ingenting om hva jeg skulle lage. Så gleden var stor da han fant hatten i sofaen i morges. En bart måtte til, for det har Sabeltann. I hele dag har han gått og sett på seg selv i speilet. Og enda gøyere blei det da han fikk lov å kjøpe seg svart sjørøverjakke for noen av julepengene sine. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar